Játékszabályzat

A szerkesztőfelületről és a pályázati feltételekről

A regisztráció utáni első lépés annak az örökségtúrának a kiválasztása, amelyről el szeret­nénk készíteni a saját könyvünket. A könyv, álló és fekvő tájolásban, fekete és fehér alap­színben egyaránt elkészíthető, ezt a könyv készítője választhatja ki a szerkesztő felületen. A könyv első oldalához és minden egyes helyszín bemutatásánál borítóképet lehet választani, amelyek kitöltik a teljes oldalt. Minden helyszínnél a tartalom menüponthoz rendelve ké­peket és szövegeket lehet feltölteni, egy oldalpárhoz maximum 6 kép és szöveg rendelhető hozzá, egy oldalra maximum három kép és szöveg fér. A betördelt képek mellé 150 karak­terben címet adhatunk meg és alá 300 karakternyi szöveget. A feltöltéseket követően a pdf formátumban legenerálható a saját útikönyvünk, amelyet elmenthetünk magunknak. Az elkészült könyv megjelenik a szerkesztőfelületen az adott örökségtúrához rendelve, amelyet bárki megtekinthet regisztráció nélkül, vagyis ezzel a lépéssel nyilvánosan is publikáltuk a könyvünket.

A szerkesztő felületen egy book-let alkalmazás keretében végig is lapozhatóak a könyvek, sőt a facebook-on like-olható és megosztható. A szerkesztő felületen a szerkesztés módjáról és technikájáról részletes tájékoztatást kap a szerkesztő menet közben. A pályázaton csak sa­ját képpel, illetve szöveggel lehet részt venni, a nem a pályázó tulajdonában lévő, vagy sértő, nem megfelelő szellemiségű tartalmat külön értesítés nélkül töröljük.

A feltöltött tartalom a pályázaton való indulást követően is a pályázó tulajdona marad, azonban azt a szervezők a Középkori templomok útja programhoz kapcsolódó tartalom népszerűsítésére használhatják fel elektronikus és nyomtatott formában egyaránt, a szerző feltüntetésével. A pályázók a pályázatra való regisztrációval elismerik a pályázat feltételeit, azokat magukra érvényesnek fogadják el, kijelentik, hogy a zsűri ítéletét nem vitatják. A pályázó szavatolja, hogy az általa feltöltött tartalommal (kép, szöveg) kapcsolatban harma­dik személynek felhasználási, vagy egyéb korlátozó joga nem áll fenn. A pályázat kiírói és lebonyolítói személyiségi és szerzői jogi kérdésekben sem jogi, sem egyéb felelősséget nem vállalnak.